logo MF en werk dec 2014

Wie zijn wij?

SeeTrue Mindfulness houdt zich bezig met het organiseren en uitvoeren van mindfulness trainingen voor particulieren en voor bedrijven in Limburg, Brabant, Friesland, Groningen, Overijssel en Noord- en Zuid Holland.

Bert Hoogstad en Rob Vincken verzorgen voor SeeTrue ook een opleiding tot mindfulness trainer. Daarnaast verzorgen de opleiders van SeeTrue de mindfulness opleiding voor de RINO Zuid (het regionaal instituut voor nascholing en opleiding geestelijke gezondheidszorg). 
SeeTrue werkt samen met Universiteit Maastricht aan een grootschalig onderzoek naar het effect van mindfulness.

De mindfulness trainingen en de opleiding van SeeTrue zijn gebaseerd op de Mindfulness Based Stress Reduction (MBSR) van dr. Jon Kabat Zinn en de Mindfulness Based Cognitive Therapy (MBCT) van prof. Mark Williams et al..

Door middel van scholingsactiviteiten en intervisies houden wij de kwaliteit van onze trainers en trainingen hoog.

SeeTrue Mindfulness richt zich in al haar activiteiten op het toegankelijk maken van mindfulness; in de meest brede zin van het woord: voor steeds meer mensen, met en zonder klachten. Naar onze overtuiging is veel lijden in deze wereld te danken aan een gebrek aan bewust omgaan met zaken. Bovendien maakt de vaak automatische manier van leven dat we de schoonheid en mogelijkheden van het leven niet meer helder zien.

www.mindfulness-trainingen.nl
www.mindfulness-opleiding.nl