logo MF en werk dec 2014

Team

Onze trainers zijn allemaal mensen wiens levens geraakt zijn door mindfulness. Ze hebben allemaal een achtergrond als trainer of hulpverlener, en hebben daarnaast een mindfulness opleiding gevolgd.

Oprichter en manager van SeeTrue is Rob Vincken. Met een achtergrond als therapeut binnen de GGZ (RIAGG Maastricht) is hij (mede)grondlegger van SeeTrue Mindfulness. Eerst was SeeTrue gericht op het verzorgen van mindfulness trainingen voor particulieren. Inmiddels is SeeTrue uitgegroeid tot een van de grootste mindfulness trainingsinstituten en verzorgen wij mindfulness trainingen op ca. 40 plaatsen door heel Nederland. Sinds 2008 organiseert SeeTrue ook opleidingen tot mindfulness trainers voor hulpverleners in Maastricht, Den Bosch, Rotterdam en Amsterdam. Rob Vincken is een van de opleiders. Rob kan in zijn trainingen ook bouwen op zijn ervaring als aikidoleraar. Naast Mindfulness is Rob ook sterk geïnspireerd door Spiral Dynamics Integral. Hij heeft hierin een level 2 certificaat behaald bij de grondlegger van SDI, Don Beck. Rob Vincken is een ervaren allround mindfulness trainer.

Bert Hoogstad is gezondheidszorgpsycholoog en gedragstherapeut. Hij heeft veel ervaring met mindfulness trainingen opgedaan binnen de GGZ. Hij is ook opleider voor de mindfulness opleiding van SeeTrue en voor de RINO Zuid. Bert Hoogstad is daarnaast trainer Zhineng Qigong. Naast zijn werkzaamheden bi SeeTrue heeft Bert een eerstelijns psychologenpraktijk.

Franca Warmenhoven is arts/onderzoeker en werkt momenteel als onderzoeker bij het Academisch Centrum voor Huisartsgeneeskunde aan de K.U. Leuven waar zij onderzoek doet naar spiritualiteit in de palliatieve fase. Daarnaast verzorgt ze voor SeeTrue mindfulness trainingen aan particulieren, bedrijven en aan bijzondere groepen (o.a. aan mensen die geconfronteerd zijn met kanker in het Toon Hermans Huis Maastricht) Franca is ook intensief beoefenaar van aikido.